ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΘΩΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Έξαλλοι με την… πρωτοβουλία υπαλλήλου του κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά στη Λάρισα οι υπεύθυνοι του Αστέρα Λάρισας, καθώς όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του ο κόουτς της ομάδας Κ. Μπαζάκης «υπάλληλος του ΕΑΚΛ έκλεισε με το έτσι θέλω τις εγκαταστάσεις», με τους αθλητές μάταια να περιμένουν στο κρύο για να προπονηθούν!

Το θέμα είναι σοβαρό, καθώς σήμερα οι εγκαταστάσεις υποτίθεται πως ήταν ανοιχτές, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η απάντηση των υπευθύνων, την ώρα που δεν θα πρέπει να προσπερνάμε το γεγονός πως δεν είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης που υπάλληλος κυριολεκτικά «βολοδέρνοντας» από το ένα γήπεδο στο άλλο κλείνει νωρίτερα το γήπεδο, πόσο μάλλον με τέτοιες συνθήκες!

Οργισμένος ο Κώστας Μπαζάκης αναφέρει στην ανάρτησή του τα εξής:

Αυτό που έγινε απόψε το βράδυ δείχνει την νοοτροπία κάποιων κυρίων που “εργάζονται ” στον δημόσιο τομέα. Ένας υπάλληλος του ΕΑΚΛ έκλεισε το κλειστό του Αγίου Θωμά με το έτσι θέλω (οι εγκαταστάσεις σήμερα υποτίθεται θα ήτανε ανοιχτές) και άφησε τους αθλητές του σωματείου μας να περιμένουν επί ώρα μέσα στο κρύο μπας και φίλο τιμηθεί κανείς να ανοίξει το γήπεδο όπως όφειλε(σήμερα αυτός ο κύριος θα πληρωθεί κανονικά) ώστε να μπορέσουν να προπονηθούν!!!!Και αυτοί οι κύριοι έχουν το θράσος να ζητάνε και χρήματα από τα ερασιτεχνικά σωματεία ώστε να συμβάλλουν στα έξοδα των κρατικών εγκαταστάσεων!!!Αλλά αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα με ανθρώπους να βάζουν από το υστέρημά τους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κάποια κόπρο Σκύλλα να μην κάνουν ούτε την δουλειά για την οποία πληρώνονται!!!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ