“ΔΙΕΠΡΕΨΕ” ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

Εκτέθηκε αν μη τι άλλο ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Σταύρος Γατής με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μη φτάνουν προκειμένου να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα οι ΑΝΕΛ της Λάρισας.

Τι ήταν να αρνηθούν οι πρόσφυγες την προσωρινή διαμονή τους στο αρματαγωγό «ΛΕΣΒΟΣ» λόγω της κακοκαιρίας, πήρε και ξεσπάθωσε στο διαδίκτυο ο «τσεκουράτος» πολιτευτής!

“Να ψοφήσουν τότε μέσα στις σκηνές”, ήταν η καθ’ όλα «ανθρώπινη αντίδραση του Λαρισαίου πολιτευτή, με το κόμμα του να αναγκάζεται σε έκδοση ανακοίνωσης όπου και «τον αδειάζει» επισημαίνοντας πως «η συγκεκριμένη τοποθέτηση αποτελεί προσωπική άποψη και δεν υιοθετείται από τα στελέχη των ΑΝΕΛ».

«Ο Σταύρος Γατής είναι ένα έμπειρο στέλεχος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” και σίγουρα πιστεύουμε ότι ήταν μια κακιά και ατυχής στιγμή δεδομένου της μεγάλης αναπαραγωγής της συγκεκριμένης είδησης από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Έχει γούστο τώρα στο τέλος να φταίνε πάλι οι «κακοί» δημοσιογράφοι!!!!

Υ.Γ. Ο ίδιος πάντως περνώντας στην… αντεπίθεση περιέγραψε «κροκοδείλια δάκρυα ορισμένων» και φράση που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, ωστόσο νωρίτερα καλού-κακού έσπευσε να αποσύρει την επίμαχη ανάρτηση!

Το τι ακολούθησε βέβαια από τους «φίλους» του στο f/b είναι αδύνατο να περιγραφεί, αφού οι προτροπές για τους πρόσφυγες αγγίζουν το νόμο περί ασέμνων!

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ