«ΒΡΑΖΟΥΝ» ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Πολλά τα παράπονα των Λαρισαίων που διαμένουν στη συνοικία Ανθούπολη της Λάρισας, που σε επικοινωνία με τη σελίδα εκφράζουν τον καημό τους σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

«Σίγουρα η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους, βγήκαμε με τα φτυάρια στη γειτονιά, ωστόσο το να περάσει γκρέιντερ αποθέτοντας απλά το χιόνι δεξιά και αριστερά του δρόμου μάλλον δυσκόλεψε παρά διευκόλυνε την κατάσταση», ήταν το παράπονο αναγνώστη.

Σύμφωνα με τα όσα επισημάνθηκαν ο μεγάλος όγκος του χιονιού που «παραμερίστηκε» από τα εκχιονιστικά «μπλόκαρε» στην ουσία τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα καθιστώντας δύσκολη έως αδύνατη τη μετακίνησή τους.

«Ας το δουν οι υπεύθυνοι, ή να μαζέψουν το χιόνι με τη συμβολή και των κατοίκων ή να στείλουν αλατιέρες στη γειτονιά», έκλεισε ευγενέστατα τη συνομιλία ο ψύχραιμος Λαρισαίος.

Πάντως όπως επισημάνθηκε στη σελίδα σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται στις οδούς Αλικαρνασσού, Κυθήρων, Πρεβέζης κ.ά., με τα συνεργεία του δήμου να έχουν… δρόμο μπροστά τους με τέτοια κατάσταση.

Υπομονή…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ