ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ Η ΑΕΛ

Την περίπτωση του Μαυροβούνιου επιθετικού Μπ. Μίλιτς εξετάζει η ΑΕΛ, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για έναν υψηλόσωμο επιθετικό, ύψους 2.02, που υπήρξε διεθνής με την Κ21 της χώρας του.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πρόσφατα στη Μαλαισία, ενώ έχει περάσει από το ολλανδικό, το ρωσικό, το τσέχικο, το ισπανικό ακόμη και το νοτιοκορεάτικο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος και στο πρωτάθλημα της χώρας του με τη φανέλα της  Budućnost και της Mladost Podgorica, με την οποία στη σεζόν 2014-2015 είχε 33 συμμετοχές και 12 τέρματα.

Ο Μίλιτς, που βρίσκεται από το Σάββατο στη Λάρισα πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση της ομάδας κι αν όλα πάνε καλά με την ολοκλήρωση αύριο των εργομετρικών εξετάσεων, θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών, ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε να μπορεί να συμμετάσχει κανονικά στην αποστολή που θα επιλέξει ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης για τον αγώνα της Τετάρτης στη Βέροια.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΒΕΡΟΙΑΣ

Εξάλλου με τις γνωστές δυσκολίες των τελευταίων ημερών συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΛ για την αναμέτρηση της Τετάρτης (18/01), πλέον, στη Βέροια. Στο ομαδικό πρόγραμμα συμμετείχαν ανεβάζοντας σταδιακά τον ρυθμό τους οι Βαρέλα, Αβραάμ και Μασούρας, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και πάλι ο Λαμπρόπουλος.

Η προπόνηση της Δευτέρας (16/01) είναι προγραμματισμένη για τις 12.30 το μεσημέρι.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ