ΕΠΙΘΕΣΗ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΚΥΛΟΥ ΣΕ 30ΧΡΟΝΟ

30χρονος υπέστη σοβαρότατα τραύματα από επίθεση σκύλου στην Νέα Ιωνία του Βόλου το απόγευμα του Σαββάτου. Η κατάστασή του ήταν τέτοια που οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη. Οι συνθήκες της επίθεσης είναι άγνωστες και διερευνώνται από την Αστυνομία.

Την υπόθεση ανέλαβε και διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και από τις πληροφορίες που υπάρχουν οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Εικάζεται ότι ο 30χρονος μπορεί να δέχθηκε την επίθεση του σκύλου κατ’ εντολή του αφεντικού του για λόγους εκδίκησης ή ο σκύλος να ήταν αδέσποτος -αν και στην περιοχή δεν εντοπίσθηκε αδέσποτο κάποιο σκυλί- ή ο σκύλος να ανήκε στον 30χρονο και για άγνωστους λόγους να επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η αστυνομική έρευνα πάντως δεν οδήγησε στην ανακάλυψη στοιχείων επίθεσης σε δημόσιο χώρο, αλλά πολύ αίμα από την αιμορραγία του 30χρονου βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του και έξω από αυτό.

Η υπόθεση διερευνάται με κάθε λεπτομέρεια από τους αστυνομικούς για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Έχουν ενημερωθεί ο δήμος Βόλου και οι φιλοζωικές οργανώσεις και εταιρείες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ