ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Η κακοκαιρία πέρα από τα προβλήματα που δημιούργησε κυρίως στην περιοχή μας ανέδειξε και το μεγαλείο του πολιτικού πολιτισμού, στο δήμο Ελασσόνας, όπου η αξιωματική αντιπολίτευση και η δημοτική αρχή μπροστά στη μάχη με τα χιόνια παραμέρισαν τις όποιες πολιτικές διαφορές και ενώθηκαν για να αντιμετωπίσουν από κοινού το χιονιά.

Η αρχή έγινε από τον πρώην δήμαρχο Γ. Πασχόπουλο που προτίμησε αντί της ανέξοδης κριτικής σε χειρισμούς της δημοτικής αρχής να θέσει τον εαυτό του και την παράταξή του στη διάθεση του δήμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κακοκαιρίας.

Την ενέργεια αυτή του κ. Παχόπουλου αναγνώρισε ο δήμαρχος ο οποίος το Σάββατο σε δήλωσή του αναγνώρισε αυτή την προσφορά λέγοντας:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους υπαλλήλους του δήμου Ελασσόνας που τις τελευταίες μέρες έδωσαν πραγματική μάχη νυχθημερόν κόντρα σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Τους αντιδημάρχους, συμβούλους και συνεργάτες μου, καθώς και την μείζονα αντιπολίτευση για τη στάση της. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους του Δήμου οι οποίοι με αυταπάρνηση, και στο μέτρο του δυνατού, βοήθησε ο καθένας από τη μεριά του, ώστε τα προβλήματα που δημιούργησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, να μετριαστούν. Συνεχίζουμε…”

Τελικά υπάρχει και τρόπος συνεννόησης και από κοινού προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ