ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ!

Μετ’ εμποδίων και με ελάχιστους μαθητές φαίνεται πως ξεκίνησαν τα μαθήματα στα περισσότερα δημοτικά σχολεία της Λάρισας, ενώ δέκτης τηλεφωνημάτων από γονείς του 10ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας έγινε η σελίδα, οι οποίοι και αναφέρουν πως αν και τα παιδιά τους προσήλθαν κανονικά για μάθημα εντούτοις τα περισσότερα από αυτά αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν,

καθώς οι εξωτερικές τουαλέτες του σχολείου λόγω παγετού και ζημιών ήταν εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεοσύστατος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου ενημερώθηκε εκτενώς από τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία ως όφειλε τους περιέγραψε την κατάσταση, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι γονείς να επιλέξουν να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο, ενώ τα μαθήματα συνεχίστηκαν κανονικά, έστω και με τους εναπομείναντες μαθητές, μέχρι τη 13.15 το μεσημέρι.

Σημειώνεται πως σε τηλεφωνική επικοινωνία της σελίδας με τη διευθύντρια του σχολείου κ. Μ. Χάμου, το γεγονός επιβεβαιώθηκε με την ίδια να προσθέτει πως εκτός από τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν στις τουαλέτες, που παραμένουν χωρίς νερό και φυσικά με τα καζανάκια εκτός λειτουργίας, το σχολείο δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τη θέρμανση ή την ύδρευσή του.

«Ζημιές εντοπίστηκαν σήμερα και στις σωληνώσεις του καλοριφέρ του γυμναστηρίου», μας ενημέρωσε η κ. Χάμου, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η μικρή προσέλευση μαθητών στο σχολείο, καθώς από τα 240 περίπου παιδιά που φοιτούν σε αυτό εμφανίστηκε στις αίθουσες μόλις το 1/3.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ