ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ

Ελασσονίτης ο νέος Α/ΑΤΑ;

Ένας Ελασσονίτης και πιο συγκεκριμένα ο Υποπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, Διευθυντής του Δ΄ Κλάδου (Πολιτικής και Σχεδίασης) του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) σήμερα, αναμένεται να είναι ο νέος Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, μετά και την τοποθέτηση του Αντιπτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου στη θέση του Α/ΓΕΑ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του militaire.gr.

Ο Γεώργιος Μπλιούμης είναι υπεύθυνος για θέματα Οργάνωσης, Αμυντικής Σχεδίασης και Προγραμματισμού, Ανάπτυξης – Σχεδίασης και Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού καθώς και για θέματα Εφοδιαστικής Υποστήριξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ αποστρατεύτηκε και ο διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, την ώρα μάλιστα που το έντονο παρασκήνιο περιέγραφε «μετακίνησή» του σε γνώριμα… Κυπριακά λημέρια, αναλαμβάνοντας ως Αρχηγός στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς.

Όπως και να’ χει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πλέον και η συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), το οποίο και θα κληθεί να αποφασίσει για τις θέσεις των επικεφαλής τόσο στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας όσο και στη Διοίκηση της 1ης Στρατιάς.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ