ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ «ΤΕΛΟΣ» ΤΟΥ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στη Βέροια

Ορίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή ο αγώνας της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ που δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών και της ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί της Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, στις 19.30 το απόγευμα, στο AEL FC ARENA, ενώ την ίδια ημερομηνία ορίστηκε να διεξαχθεί και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και την Κέρκυρα (17.15) που επίσης είχε αναβληθεί.

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί πλέον για την ΑΕΛ ο αμυντικός Γιάννης Ποτουρίδης, που με μόλις 6 εμφανίσεις με τη φανέλα της δεν κατάφερε να βοηθήσει τους «βυσσινί».

Το «διαζύγιο» ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ποτουρίδη, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση ΑΕΛ-Βέροια κατόπιν απόφασης του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Με απόφαση του κ. Βασιλειάδη απαγορεύτηκε η μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΛ στη Βέροια στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της 16ης αγωνιστικής της Super League, ενώ η απαγόρευση αφορά τόσο την οργανωμένη μετακίνηση όσο και τη μεμονωμένη με απλή διάθεση εισιτηρίων για «εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν. 4410/2016».

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ