ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών”

Δέκτης αλλεπάλληλων διαμαρτυριών γίνεται τις τελευταίες ημέρες η δημοτική παράταξη «Δράση Πολιτών» από τους συμβασιούχους υπαλλήλους των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Τυρνάβου.

Οι υπάλληλοι καταγγέλλουν ότι είναι απλήρωτοι από τον περασμένο Οκτώβριο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις τρέχουσες οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Με έμφαση, μάλιστα, δηλώνουν ότι έκαναν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά απλήρωτοι, γεγονός που αποτελεί ντροπή για τους υπευθύνους του Δήμου.

Ενόψει της κατάστασης αυτής, η «Δράση Πολιτών» απευθύνει έκκληση για την πληρωμή των ανθρώπων αυτών, ευελπιστώντας ότι θα εισακουστεί. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλώνουμε πως είμαστε αποφασισμένοι να επιδιώξουμε την πληρωμή των δεδουλευμένων των υπαλλήλων με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Όταν οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής λαμβάνουν ανελλιπώς τους δικούς τους μισθούς και τα δικά τους έξοδα παράστασης, είναι πρόκληση στην κοινή λογική και στο κοινό περί δικαίου αίσθημα η μη καταβολή δεδουλευμένων σε μισθοσυντήρητους ανθρώπους που δύσκολα τα βγάζουν πέρα.

Ελπίζουμε να έχουν απομείνει τουλάχιστον ίχνη τσίπας στους υπευθύνους του Δήμου, για να αντιληφθούν το ολίσθημά τους και να το διορθώσουν γρήγορα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ