ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 102

Δύο λέει είναι εσχάτως τα φλέγοντα της επικαιρότητας ακροατή μου ξεπαγιασμένε και χιονοσκέπαστε, ήτοι αυτό το πρωτοφανές που χιόνισε χειμωνιάτικα και ο επαναπατρισμός του ΓΑΠ στο ΠΑΣΟΚ!

Ξεκινώ από τα σοβαρά, όπου αφού νωρίτερα βρήκαμε το μπελά μας με την «Αριάδνη» και ξεκατινιαστήκαμε συμπούρμπουλοι στα διαδίκτυα βγάζοντας τα «φτυάρια» για τοπικούς αρχοντάδες και κράτος και ουχί για το πεζοδρόμιο και την αυλή μας, στην πορεία τα κάναμε πλακάκια με κείνο το «Βίκτωρα» που έδωσε και έβρεξε για να μας βγάλει κι απ’ τον κόπο!

Το που χιόνισε στην Πάρνηθα και κοντέψαμε να χάσουμε το Σαραντάκο, μαζί με κάτι ισοϋψείς φιλενάδες μου σε 10 πόντους χιόνι αδυνατώ να το σχολιάσω, για λόγους που εύκολα γίνονται αντιληπτοί, γι’ αυτό και προχωρώ προσεκτικά λόγω και του παγετού.

Πόλεμος στο χωριό μας, και αφού νωρίτερα έπηξε το μάτι μας στο απέραντο λευκό, τους σκιέρ της Ταχυδρομείου και τους λάτρεις της περιπέτειας στο άγριο τοπίο του λόφου του Φρουρίου, που Άλπεις γίναμε και λίγα λέω γατάκια της Αράχοβας, στη συνέχεια πήραμε το ζύγι να μετρήσουμε το αλάτι του δήμου και ως εκ τούτου «λύσσα» το κάναμε το διαδίκτυο.

Δε λέω, μάθαμε και το «λειτουργική» πριν σκοτωθούμε πάλι στα f/b ερμηνεύοντας ο καθείς με το χαβά του και ενίοτε τη βοήθεια του Μπαμπινιώτη  τη λέξη, που πολύ αμφιβάλλω αν την ξαναβάλει στο στόμα του ο δήμαρχος, και στην τελική «τα χώσαμε» και στον επαγγελματία που τόλμησε με 40 πόντους χιονάκι να μην κάνει διανομή φρέντο εσπρέσσο!

«Στραβό το κλίμα θα πείτε», ένας γάιδαρος που εντοπίστηκε στη γέφυρα μάλλον για νηστικός μου έκανε, οπότε συνεχίζουμε από τους καναπέδες μέχρι νεωτέρας και το κλίμα το «αφάγωτο» επίσης!

Και από τα σοβαρά στα πιο σοβαρά, «σαν τα χιόνια» που λένε επανεμφανίστηκε ο Γιωργάκης και άντε να δούμε ποιος θα τηρήσει τις δηλώσεις του πως θα φύγει με την έλευσή του, όχι τίποτα μα για να προσθέσω και το «μαύρα μάτια» στο πολιτικό μενού!

Τώρα αν όλοι αυτοί στο ΠΑΣΟΚ ματαξαναμαζεύτηκαν για να το στήσουν από την αρχή ή να το διαλύσουν μια και καλή το μαγαζί δεν το καλοκατάλαβα, εκείνο που κρατώ είναι ο επαναπατρισμός και το βλέμμα Βενιζέλου, που και να θέλει για… ευνόητους δεν κρύβεται!

Να επιχειρήσω πρόβλεψη δεν το ρισκάρω, να σιχτιρίσω πάλι με όλους τους «δεινόσαυρους» που επέστρεψαν για να προτείνουν «το νέο», νέο δεν είναι μεγάλωσα με κουβερνάντες και σάμπως και δεν θα μπορέσω.

Για τα πανηγύρια ακροατή μου η κατάσταση, γι’ αυτό πάμε τραγούδι! Από την αγαπημένη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου και το δίσκο ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΟΥ ακούμε «ΘΕΣ», σε στίχους Ρεβέκκας Ρούσση και μουσική Στέφανου Κορκολή, χωρίς συστάσεις αχρείαστες!

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ