ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟ AEL FC ARENA

«Σίγησε» προσωρινά και το ραδιόφωνο της ΠΑΕ – Ισπανός φορ για τους «βυσσινί»

Η έντονη χιονόπτωση και ο παγετός που τη συνόδευσε «χτύπησε» και το AEL FC ARENA, αφού εκτός της αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, σημαντικά προβλήματα εντοπίστηκαν και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά «σπασίματα» λόγω του παγετού προκάλεσαν διαρροή νερού στο λεβητοστάσιο αλλά και σε άλλους χώρους του γηπέδου, ενώ για λόγους ασφαλείας από χθες ακόμη αποφασίστηκε η διακοπή της ηλεκτροδότησης όλων των εγκαταστάσεων, που είχε ως επακόλουθο μεταξύ άλλων να «σιγήσει» και το ραδιόφωνο της ΠΑΕ.

Εκτιμήσεις των υπευθύνων της «Γήπεδο ΑΕ» κάνουν λόγο για αποκατάσταση των ζημιών σε χρονικό ορίζοντα τουλάχιστο 4 ημερών, ενώ οι εργασίες αναμένεται να επισπευτούν εξαιτίας και της διεξαγωγής του αγώνα της ΑΕΛ με τον Πλατανιά, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα άγνωστο παραμένει το τι θα προκύψει από την εξέταση του ήδη «προβληματικού» αγωνιστικού χώρου, με τα νέα πάντως να μην είναι διόλου ενθαρρυντικά, καθώς η «παραμονή» του χιονιού για μέρες αποτέλειωσε το χορτάρι, που πλέον εμφανίζεται και «καμένο» από τον παγετό, ενώ η οποιαδήποτε παρέμβαση με τα χέρια ή τη χρήση μηχανημάτων μπορεί να χειροτερεύσει την ήδη άσχημη κατάσταση.

ΙΣΠΑΝΟΣ ΦΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο Ισπανό φορ Χοσέ Αλεχάντρο Τσακοπίνο Λουσόρο βρίσκεται η ΑΕΛ, ενώ ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από χθες στη χώρα μας για λογαριασμό των «βυσσινί», προκειμένου να υποβληθεί στα απαραίτητα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει με την ομάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο «Τσάκο» είναι γεννημένος στις 5/11/1988, έχει ύψος 1.90 και ανήκε σε ομάδα 2ης κατηγορίας της Ισπανίας (Μαρμπέλα).

Σημειώνεται ότι ο παίκτης αμέσως μετά την άφιξή του στη χώρα μας κατευθύνθηκε από τη Θεσσαλονίκη στη Βέροια, όπου και βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΛ, προκειμένου να έχει μια πρώτη επαφή με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη και την υπόλοιπη ομάδα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ