ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με τα προβλήματα της Λάρισας βοηθούσης και της βροχόπτωσης να μειώνονται όσον αφορά στο λιώσιμο του χιονιού, η πόλη βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό με καθαρότερους δρόμους και πεζοδρόμια κυρίως στο κέντρο και σταδιακά και στις συνοικίες της.

Την εμφάνισή τους έκαναν ήδη και τα απορριμματοφόρα στις συνοικίες της Λάρισας, με τους υπαλλήλους της καθαριότητας να προχωρούν σε αποκομιδή των σκουπιδιών, που τα τελευταία 24ωρα είχαν αρχίσει να αυξάνονται επικίνδυνα εντός αλλά δυστυχώς και εκτός κάδων.

Το έργο των δημοτικών υπαλλήλων δυσχεραίνει το γεγονός πως παρά τις σχετικές ανακοινώσεις αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν ανταποκρίθηκαν, με αποτέλεσμα μεγάλος όγκος σκουπιδιών να βρίσκεται εκτός κάδων, με τους υπαλλήλους να είναι αναγκασμένοι να προχωρούν σε αποκομιδή με τα χέρια, πράγμα που εκτός των άλλων καθυστερεί και την εργασία τους.

Την ίδια ώρα συνεργεία του δήμου Λαρισαίων επιχειρούν πεζή με φτυάρια για τον αποχιονισμό και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων σε συνοικίες της πόλης, που παρά τη βροχόπτωση και λόγω και του όγκου του χιονιού, αντιμετωπίζουν προβλήματα που δυσχεραίνουν τη διέλευση των πεζών.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ