ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 στις 18:00 και στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λάρισας,  θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Γαλλικού φορέα πιστοποίησης ποιότητας τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσιών Clévacances.

Ο φορέας Clévacances είναι το 2ο ισχυρότερο σήμα ποιότητας στη Γαλλία και απαριθμεί 23.000 μέλη. Τον Σεπτέμβριο του 2015 συμπληρώνοντας, 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο ξεκίνησαν τη διαδικασία διεθνοποίησης τους, με την υπογραφή συνεργασίας με το δίκτυο B&B Ireland (11.000 μέλη) και προχωρούν τις διαδικασίες με τη Γαλλική Πολυνησία. Στην επίσημη εκδήλωση εορτασμού τον Οκτώβριο του 2015, κατατέθηκε από εκπροσώπους του Δικτύου Επιχειρήσεων Ολύμπου-Κισσάβου (ΟΛ.ΚΙΣ.) αίτηση για σύναψη συνεργασίας η οποία έγινε αποδεκτή από τον Οργανισμό.

Ομιλητής στην παρουσίαση θα είναι ο κ. κ. Πιερ Σπιρίτο, Διευθυντής της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού  του Νομού της Λοζέρ  της Γαλλίας και επί χρόνια συνεργάτης του Επιμελητηρίου και του ΟΛ.ΚΙΣ., ο οποίος θα αναπτύξει τις προοπτικές του σήματος Clévacances με την ανάπτυξη του πεζοπορικού και ποδηλατικού τουρισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ