ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Σύσκεψη φορέων για την καλύτερη οργάνωση του «Καραβανιού της Υγείας», που φτάνει και στη Θεσσαλία την 1η Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και τους αγρότες που τη συγκεκριμένη ημερομηνία αναμένεται να βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, εκπρόσωποι των συμμετεχόντων (ΠΟΕΔΗΝ, ΕΚΑΒ,ΑΔΕΔΥ κλπ) αναφέρθηκαν στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ευαίσθητος χώρος της Υγείας, ζητώντας τη συμμετοχή όλων στη διοργάνωση.

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να προστατεύσουμε τις καριέρες των πολιτικών, όταν τα προβλήματα με τις ελλείψεις σε προσωπικό και τις οικονομικές εκκρεμότητες είναι τεράστια, την ώρα μάλιστα που στα νοσοκομεία υπάρχουν λίστες αναμονής ακόμη και για ασθενείς με ιώσεις!», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση.

Σημειώνεται πως το «Καραβάνι Υγείας» θα ξεκινήσει στις 09.00 το πρωί από το ΠΓΝΛ (με προσυγκέντρωση από τις 7.00 το πρωί) και διανύοντας πεζή απόσταση 7 χιλιομέτρων θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Λάρισας., με ενδιάμεσους σταθμούς υγειονομικές και προνοιακές υπηρεσίες, ενώ παράλληλα η ΠΟΕΔΗΝ εξήγγειλε για την ίδια μέρα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ