ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο Β. ΣΙΜΟΣ

Με αφορμή την εκλογή του στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας, το μέλος του δ.σ. και αντιπρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών α/βαθμιας νομού Λάρισας Β. Σίμος ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του να αποχωρήσει από το δ.σ. του συλλόγου. Στην ανακοίνωση του αναφέρει:

“Κύριε πρόεδρε και αγαπητά μέλη, 
Είμαι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου μας και στις εκλογές αιρετών για τα υπηρεσιακά Συμβούλια, στις 2 Νοεμβρίου, εκλέχτηκα Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Λάρισας. Οι δύο θεσμικοί ρόλοι του Αντιπροέδρου του Συλλόγου και του Αιρετού του ΠΥΣΠΕ είναι ρόλοι  τιμής, για όποιον τους κατέχει, με  βαρύτητα ευθύνης ο καθένας και με δυναμικά ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργίας. Πιστεύω πως, καλά είναι, ο κάθε θεσμικός ρόλος να εκπροσωπείται από ένα άτομο,με όλα τα θετικά που απορρέουν από αυτό.

Κατά συνέπεια και όπως συνάδει με τις αξίες μου, θεωρώ σωστό να δηλώσω την επιθυμία της αποχώρησής μου από τη θέση του Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας και από μέλος του Δ.Σ,δίνοντας τη δυνατότητα,στον επόμενο από εμένα εκλεγμένο της παράταξής μου να γίνει μέλος του Δ.Σ και να προσφέρει τις υπηρεσίες του ενεργά στο Σύλλογο.

Με βάση όσα προανέφερα, σας υποβάλλω την επιθυμία της αποχώρησής μου από την θέση του Αντιπροέδρου του Συλλόγου και από μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε Λάρισας «Κ.ΚΟΥΜΑΣ»”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ