ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αμέτρητες οι ζημιές στα λεβητάκια φυσικού αερίου σε ολόκληρη τη Λάρισα, με αποτέλεσμα εκατοντάδες νοικοκυριά να μείνουν χωρίς θέρμανση έστω και προσωρινά και μέχρι να βρουν εύκαιρο υδραυλικό, με τους επαγγελματίες του είδους να αποτελούν τις τελευταίες μέρες… συλλεκτικό κομμάτι για την πόλη!

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο paidis.com έμπειρος επαγγελματίας οι συγκεκριμένες ζημιές έχουν άμεση σχέση με την έστω και ολιγόωρη διακοπή της ηλεκτροδότησης που σημειώθηκε στη Λάρισα κατά την πρόσφατη κακοκαιρία.

«Με τη διακοπή ρεύματος σταμάτησε και η λειτουργία τους, ωστόσο με την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης λειτούργησαν όλα μαζί με αποτέλεσμα να κλείσουν αυτομάτως οι βαλβίδες του φυσικού αερίου για λόγους ασφαλείας. Έτσι στην ουσία είχαμε λειτουργία μεν του λέβητα αλλά χωρίς φυσικό αέριο, πράγμα που οδήγησε και στις ζημιές», κατέληξε ο επαγγελματίας.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες το πρόβλημα εντοπίζεται σε πολλές περιοχές της πόλης, ενώ υδραυλικοί και εγκαταστάτες τρέχουν και δε φτάνουν σε Νεάπολη, Άγιο Θωμά, Φιλιππούπολη, Ηπειρώτικα, Αβέρωφ, Νεράιδα κ.α., όπου υπήρξαν και πολλά «σπασίματα» κυρίως σε εκτεθειμένες βρύσες.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ