ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Την απόφαση να μεταθέσουν την ημερομηνία καθόδου των τρακτέρ στις εθνικές οδούς και ειδικά στον κόμβο της Νίκαιας πήρε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νομού, μετά από συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο Βασιλί Φαρσάλων και στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις και με στόχο τη μαζικοποίηση του αγώνα τη Δευτέρα θα βγουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών ενώ από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσουν επαφές και συσκέψεις σε χωριά του νομού.
Σε ανακοίνωση της ΕΑΣΛ μετά τις συσκέψεις αναφέρονται τα εξής:
“Μεγάλη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Βασιλί-Φαρσάλων από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας με εκπροσώπους Αγροτικών Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα της επαρχίας Φαρσάλων.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τους αγρότες της επαρχίας ώστε μαζί με τους συναδέλφους μας από τον υπόλοιπο Νομό της Λάρισας, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, να στήσουμε ένα πανίσχυρο μπλόκο στην Νίκαια. Δεν περισσεύει κανείς.
Η μόνο απάντηση στις πολιτικές που μας οδηγούν στην φτώχεια, την εξαθλίωση και τον αφανισμό είναι ο ενωμένος και ανυποχώρητος αγώνας μας.
Την Δευτέρα βγάζουμε τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών μας στέλνοντας μήνυμα αγώνα για την επιβίωση μας.
Ξεκινάμε πρόγραμμα για συσκέψεις και περιοδείες σε χωριά της επαρχίας Φαρσάλων από Παρασκευή απόγευμα σε Ζωοδόχο Πηγή 6μμ και Κρήνη 7μμ
Η σύσκεψη του Α.Σ Νίκαιας χαρακτηρίστηκε από την μαζικότητα της και πάρθηκε ανάλογη απόφαση για κάθοδο των τρακτέρ την Δευτέρα στις πλατείες των χωριών”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com