ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Οι αγρότες του δήμου Τυρνάβου θα είναι αυτοί που θα στήσουν φέτος πρώτοι μπλόκα στις εθνικές οδούς τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, μετά την απόφαση των συναδέλφων τους στις άλλες περιοχές να αναβάλλουν για λίγες ημέρες την προγραμματισμένη για τη Δευτέρα κάθοδό τους στον κόμβο της Νίκαιας.

Ετσι σύμφωνα με ανακοινώσεις των αγροτικών συλλόγων Τυρνάβου, Αργυροπουλίου – Λυγαριάς και Δαμασίου οι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά στον Τύρναβο στις 11 το πρωί στην Τούμπα και στο Αργυροπούλι στην πλατεία του χωριού επίσης στις 11 το πρωί για να ξεκινήσει λίγο αργότερα και η κίνηση προς τον κόμβο της Μελούνας.

Για τους αγρότες του Δαμασίου έχει καθοριστεί ως χώρος προσυγκέντρωσης η είσοδος του χωριού.

Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι από την πρώτη κιόλας ημέρα των κινητοποιήσεων να δείξουν τις διαθέσεις τους προχωρώντας σε αποκλεισμούς της νέας και της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας Κοζάνης στο ύψος της Μελούνας και του Δαμασίου αντίστοιχα.

Μιλώντας στο paidis.com οι πρόεδροι των συλλόγων Τυρνάβου και Ατργυροπουλίου Στ. Τσικριτσής και Ν. Ρεβήσιος, κάλεσαν όλους τους αγρότες να δώσουν μαζικά το παρόν στις κινητοποιήσεις κάνοντας λόγο για αγώνα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου της χώρας, αφού όπως επεσήμαναν τα σκληρά αντιαγροτικά μέτρα κυβέρνησης, ΕΕ και δανειστών οδηγούν στον αφανισμό το σύνολο των μικρομεσαίων αγροτικών νοικοκυριών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ