Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Μαραθώνια η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας που ξεκίνησε με κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για να συνεχισθεί με «μαχαιρώματα» και… αλάτι στις πληγές της πόλης μετά το χιονιά!

Απ’ όλα είχε ο πολιτικός μπαχτσές, κερδισμένοι πάντως της διαδικασίας οι δεκάδες πολίτες που πήραν μια γεύση από 3ωρη ενημέρωση για το τι έγινε και τι όχι- πολλοί από τους οποίους «καιγόταν» για το μεταναστευτικό ή την πολεοδομική κατάσταση της Λάρισας-αλλά και η δημοτική σύμβουλος Κ. Ζιαζιά που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας!

Α, δεν έλειψαν και εκείνοι που κατέγραφαν τις παρουσίες Γεωργούλη-Σουλούκου στα έδρανα, την ώρα που ο δήμαρχος “παραδεχόταν” πως πήρε το αλάτι σπίτι του και κάποιοι επικαλούνταν από Αργιθέα έως Τορόντο του Καναδά για να υποστηρίξουν τις απόψεις τους!

Εκεί κατά τις 23.00 το βράδυ αποχωρήσαμε κρατώντας τα εύσημα που αποδόθηκαν στους εργαζόμενους αλλά και τους εθελοντές που εμφανίστηκαν με τα φτυάρια στο δημαρχείο και την πρόθεση για αυτοτέλεια και αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας.

Όσο για τη «λειτουργική» πόλη και τους όρους με τους οποίους χρησιμοποιήθηκε η λέξη από τον καθένα, θα φτάσουμε στην επόμενη κοπή πίτας μέχρι να καταλήξουμε σε κοινό συμπέρασμα!

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ