ΑΓΡΟΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!

Οργανωμένοι και… ευέλικτοι οι μικρομεσαίοι αγρότες δεν ρίσκαραν τις «διαρροές» λόγω κακοκαιρίας μεταθέτοντας ως γνωστό την κινητοποίηση στον κόμβο της Νίκαιας για τις 26 του Γενάρη.

Την ίδια ώρα «φωτιά» μαθαίνουμε έχουν πάρει τα τηλέφωνα των συνδικαλιστών τόσο για προσωπικές επαφές και ενημερώσεις, όσο και για να καταστρωθούν τα… επιτελικά σχέδια και τα σημεία των προσυγκεντρώσεων αλλά και των μπλόκων.

Από την Κυριακή 22 του μήνα ζεσταίνουν μαθαίνουμε μηχανές οι αγρότες βγαίνοντας για αρχή στις πλατείες των χωριών τους με τρακτέρ, ενώ στον κόμβο της Ιτέας ορίστηκε το ραντεβού της Πέμπτης για τους Καρδιτσιώτες που θα… ροβολήσουν κατά Νίκαια.

Ανάλογα οι Τρικαλινοί θα βρεθούν λίγο έξω από το Μεγαλοχώρι, ενώ Φαρσαλινοί και λοιπές δυνάμεις του νομού θα πάνε κατευθείαν στη Νίκαια.

Όσο για τους Τυρναβίτες και τους Ελασσονίτες το ραντεβού κλείστηκε ήδη για τη Δευτέρα 23 του μήνα στη διασταύρωση Αργυροπουλίου, με τους γείτονες της Μαγνησίας μάλλον να καταλήγουν σε μπλόκο στο Αερινό.

Γρίφος παραμένει το τι θα κάνουν οι Αγιώτες, αν και όπως κουβεντιάζεται «στις Αγιάς τα μέρη» σιμά-κοντά είναι το Γερακάρι…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ