ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ «ΣΤΟΠ» ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΙΛΙΤΣ!

Με απουσίες η ΑΕΛ ενόψει Πλατανιά- Ανακοινώθηκε η αποστολή

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις εκτιμήσεις της σελίδας η ΠΑΕ ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωσή της πιστοποιεί το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μαυροβούνιου Μπ. Μίλιτς, αναφέροντας πως ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης καλύπτεται απόλυτα για τη θέση του σέντερ φορ με την προσθήκη του «Τσάκο», του οποίου εκδόθηκε ήδη και το δελτίο.

Η ανακοίνωση σημειώνει τα εξής:

  1. Με απόφαση του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Τσιώλη, δεν θα αποκτηθεί τελικά ο Μαυροβούνιος σέντερ φορ, Μπόγκνταν Μίλιτς.

Ο κ.Τσιώλης δήλωσε ότι καλύπτεται απόλυτα στην θέση του σέντερ φορ από το νεοαποκτηθέντα Αλεχάνδρο Τσακοπίνο, ο οποίος μαζί με τους Θωμά Ναζλίδη, Δημήτρη Καπό και παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Ντοντό, θα στελεχώνουν την επιθετική γραμμή της ομάδας μας, με συνέπεια να μην επιθυμεί την απόκτηση άλλου κυνηγού.

  1. Εκδόθηκε το δελτίο του Αλεχάνδρο Τσακοπίνο ή “Τσάκο”, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του κ.Τσιώλη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο «ΤΣΑΚΟ»

Με κύριους απόντες τον τραυματία του αγώνα της Βέροιας Ντοντό αλλά και τον Ανδρέα Αβραάμ που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης του ARENA με αντίπαλο την ομάδα του Πλατανιά (17.15).

Σημειώνεται πως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενταχθεί πλήρως από την ερχόμενη Δευτέρα στο ομαδικό πρόγραμμα, ενώ κανονικά μέρος στην προπόνηση πήρε και ο νεοαποκτηθείς Ισπανός σέντερ φορ Τσάκο.

Αμέσως μετά την προπόνηση του Σαββάτου ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης ανακοινώσε την 20μελή αγωνιστική αποστολή που θα αποσυρθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας για την Κυριακάτικη αναμέτρηση, την οποία και απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Θεοδωρόπουλος, Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μονιάκης, Κόντορ, Τικίτο, Φάρκας, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ικάουνιεκς, Ντέλετιτς, Μασαλέσα, Γκαγιέχο, Ναζλίδης, Καπός, Τσάκο, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης και Βαρέλα, ενώ όπως αναμενόταν εκτός του ανέτοιμου Αβραάμ και του τραυματία Ντοντό αποκλείστηκαν και οι επίσης ανέτοιμοι Γ. Μασούρας και Α. Λαμπρόπουλος.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ