«ΣΚΙΖΕΙ» ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ “ΟΦΣΑΙΝΤ” ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

Μεγάλη η επιτυχία για το Θεσσαλικό Θέατρο που συνεχίζει τις παραστάσεις του με το έργο του Ισπανού συγγραφέα Σέρτζι Μπελμπέλ «Οφσάιντ», ενώ το «Θέατρο του Μύλου» συνεχίζει να γνωρίζει πιένες, με τους Λαρισαίους να σπεύδουν για τις τελευταίες παραστάσεις, μέχρι και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Οι αναβολές ορισμένων παραστάσεων εξαιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας αναμένεται να «προκαλέσουν» κοσμοσυρροή στο θέατρο, με τους… καθυστερημένους να επικοινωνούν για το κλείσιμο θέσεων, ενώ το πρόγραμμα των τελευταίων παραστάσεων διαμορφώνεται ως εξής: Πέμπτη ώρα: 9 μ.μ (με μειωμένο εισιτήριο 5 ευρώ),
Παρασκευή και Σάββατο ώρα: 9 μ.μ, και Κυριακή ώρα: 7 μ.μ. με γενική είσοδο: 8 ευρώ.

Σημειώνεται πως για οργανωμένα γκρουπ και συλλόγους, άνω των 10 ατόμων, ισχύει το μειωμένο εισιτήριο των 5 ευρώ, ενώ ισχύουν και τα εισιτήρια του ΟΓΑ.

Κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες: Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ – 1 μ.μ, στα γραφεία του Θεσσαλικού Θεάτρου, κεντρικό κτήριο – 2ος όροφος,, Μύλος του Παππά και κάθε Σάββατο & Κυριακή 10π.μ – 1μ.μ, μόνο τηλεφωνικά στο 2410 533417, ενώ τις ημέρες παραστάσεων 6μ.μ – 9μ.μ, στο ταμείο του «Θεάτρου του Μύλου».

ΤΟ ΕΡΓΟ

Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία, που αφορά την οικονομική κρίση, την μετανάστευση, το ποδόσφαιρο, την εφηβεία, τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, τα όνειρα για επιτυχία και ένα καλύτερο μέλλον.

Πέντε χαρακτήρες μπροστά σε μια μεγάλη δυσκολία ή εντέλει μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία; Μια ιστορία λοιπόν, πέντε χαρακτήρων. Ενός ζευγαριού, του Πολ και της Άννας, της κόρης τους Λίζας, του παππού Ζουζέπ – πατέρα της Άννας – καθηλωμένου σε αναπηρικό καροτσάκι κι ενός οικότροφου μετανάστη που τον φροντίζει…

Το σήμα κατατεθέν του Μπελμπέλ, το …δολοφονικό του χιούμορ, πλημμυρίζει την πλοκή του «Οφσάϊντ», καθώς οι χαρακτήρες του, εξωθούν και εξωθούνται στα άκρα, αγωνίζονται να ορίσουν τη ζωή τους ως μέρος μιας πραγματικότητας που δυσκολεύονται να αποδεχτούν ή να αντιμετωπίσουν.

Συντελεστές Παράστασης:
Σκηνοθεσία: Σοφία Καραγιάννη
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνικά-Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Μουσική επιμέλεια: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Βάσια Μίχα
Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Σάρα Γανωτή, Σωτήρης Δούβρης, Νατάσα Ζάγκα, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιάννης Κοτσαρίνης

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ