ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Συνάντηση με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ) είχε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι στρατιωτικοί ενημέρωσαν το Λαρισαίο πολιτικό για τη λειτουργία και τους στόχους της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών της Ένωσης με φορείς του νομού και ήταν παρόντες ο Πρόεδρος της Ένωσης, Θωμάς Ντιντιός, τα μέλη του Δ.Σ. Ιωάννης Στεργιούλης και Ιωάννης Ξανθόπουλος.

Από τη μεριά του, μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Κόκκαλης τόνισε ότι:

«Θέλω να γνωρίζετε ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα και πολλές φορές ταλαιπωρεί εσάς και τις οικογένειες σας, είμαστε κοντά σας και προσπαθούμε να επιλύσουμε τα υπαρκτά προβλήματα που σας απασχολούν, πάντα με ορθολογικό πνεύμα, αξιοκρατία και διαφάνεια. Είναι σίγουρο ότι  οι Ένοπλες Δυνάμεις, που αποτελούν βασικό παράγοντα της εθνικής ισχύος, ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και υπηρετούν τη χώρα μας, που οργανώνει το παρόν και οικοδομεί το μέλλον της».

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com