ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟ Ρ/Σ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

Ένταση και στη συνέντευξη τύπου-Γ. Παράσχος: Κρίμα για την ΑΕΛ

Απίστευτες καταστάσεις βιώνει εδώ και λίγες ώρες η ΑΕΛ με την ένταση να μεταφέρεται από τη συνέντευξη τύπου μέχρι τα ερτζιανά, καθώς αμέσως μετά τη λεκτική διαμάχη με τον προπονητή του Πλατανιά Γ. Παράσχο στην αίθουσα τύπου, ακολούθησε παρέμβαση του Αλέξη Κούγια κατά τη διάρκεια εκπομπής του διευθυντή του «βυσσινί» ραδιοφώνου Γ. Καλογιάννη,

τον οποίο κατηγόρησε πως «ήταν σε άλλο γήπεδο», ενώ δεν δίστασε να πει πως θεωρεί το μεγαλύτερο κακό που έκανε στην ΑΕΛ να δεχθεί την εισήγηση Λιόντου-Καλογιάννη για δημιουργία του ραδιοφώνου!!

«Δεν ξέρω το ρόλο που παίζεται εκεί στο ραδιόφωνο, ήσασταν σε άλλο γήπεδο αν δεν είδατε πέναλτι και το μόνο που κάνετε είναι να δηλητηριάζεται την ατμόσφαιρα της ομάδας», ήταν ορισμένα μόνο από τα όσα ειπώθηκαν, με τον Α. Κούγια να κλείνει εκνευρισμένος το τηλέφωνο.

Αποτέλεσμα της παρέμβασης να ακολουθήσει η από «αέρα» παραίτηση Καλογιάννη λόγω «ανοίκειας και άδικης επίθεσης που δέχτηκε» και προκειμένου όπως τόνισε να διαφυλάξει την ψυχή του, με το γνωστό δημοσιογράφο να παρατάει το μικρόφωνο 20’ λεπτά πριν το κανονικό κλείσιμο της εκπομπής!

Νωρίτερα ένταση δημιουργήθηκε και στην αίθουσα τύπου με το Γ. Παράσχο να δηλώνει τα εξής:

Είμαι υποχρεωμένος να το πω εδώ. Είναι κρίμα για την Λάρισα, την ιστορική αυτή ομάδα που κέρδισε πρωταθλήματα και Κύπελλα να έρχεται ο κ. Κούγιας στο 20λεπτο και να βρίζει με ακατανόμαστες φράσεις τον κ. Γκουτσίδη αρχικά και μετά όταν γύρισα και τον είδα και εμένα. Δηλαδή δεν μπορώ να το διανοηθώ ένας πρόεδρος να έχει αυτήν την συμπεριφορά. Ευχαριστώ πολύ», έκλεισε τα λεγόμενά του ο τεχνικός του Πλατανιά.

Άμεση και η αντίδραση Κούγια που βρισκόταν εντός αιθούσης, με το μεγαλομέτοχο να επιμένει  «Είστε ομάδα του συστήματος» και τον τεχνικό να του ζητάει να παραδεχθεί πως τον έβριζε, τονίζοντας εκνευρισμένος πως πρέπει να ντρέπεται για τα λεγόμενά του!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ