ΣΤΕΙΡΟ 0-0 ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Στο παγωμένο ARENA και παρουσία περίπου 3.000 φιλάθλων ΑΕΛ και Πλατανιάς σε έναν ταλαιπωρημένο αγωνιστικό χώρο αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0, σε ένα ματς με λίγες φάσεις και 3 δοκάρια, αλλά και την ΑΕΛ να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο Ναζλίδη (7’), ο οποίος όμως μάλλον βιάστηκε να πέσει.

Με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την ΑΕΛ να παίζει στην «κόντρα» ξεκίνησε το παιχνίδι, με τους «βυσσινί» να έχουν την πρώτη καλή στιγμή τους στο 17’ όταν ο Ναζλίδης εκτέλεσε απευθείας ο Κοκκαλάς έδιωξε σε κόρνερ, με το διαιτητή να δείχνει προς γενική έκπληξη άουτ!

Ο πορτιέρο του Πλατανιά είπε και πάλι «όχι» στο 28’ απομακρύνοντας σε κόρνερ σουτ του Ντέλετιτς, ενώ 2’ λεπτά αργότερα προσπάθεια του Ρέντζα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Πλατανιά!

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 38’, όταν μετά από κεφαλιά του Μπανανά και νέα προσπάθεια και σουτ του Πριντέτα η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου χωρίς σκορ.

Με την ΑΕΛ να «πατά» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν το Μανούσο (!) ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο μετά το 65’ ο Πλατανιάς «επέστρεψε» βρίσκοντας τους χώρους αναγκάζοντας στο 67’ το Θεοδωρόπουλο σε δύσκολη επέμβαση μετά από σουτ του Αποστολόπουλου από τα όρια της περιοχής.

«Φρεσκάροντας» την επίθεση ο Σ. Τσιώλης πέρασε στο 69’ το νεοαποκτηθέντα Τσάκο στη θέση του μάλλον εκνευρισμένου Βαρέλα και στο 77’ ο Ισπανός έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν προβολή του μετά από σέντρα του Γκαγιέχο απέκρουσε ο Κοκκαλάς!

Στο 81’ ήταν η σειρά του Πλατανιά να σπαταλήσει μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μανούσος μετά από γύρισμα του Μουνάφο έστειλε με σουτ τη μπάλα άουτ, ενώ στο 86’ ο Ουκρανός Πριντέτα παραλίγο να «παγώσει» με κεφαλιά το ARENA, ωστόσο είδε το οριζόντιο δοκάρι να σταματά την προσπάθειά του για δεύτερη φορά!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και την ΑΕΛ να «πετάει» στην έδρα της δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Φάρκας, Γκόλιας (56’ Γκαγιέχο), Φατιόν (46’ Μασαλέσα), Μονιάκης, Ρέντζας, Ντέλετιτς, Τίκο, Βαρέλα (69’ Τσακοπίνο), Ικάουνιεκς, Ναζλίδης.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Πριντέτα, Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46’ Απόστολόπουλος), Γουνδουλάκης (82’ Μενδρινός), Μανούσος, Γιακουμάκης (74’ Σίγκνεβιτς).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Novasports.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ