ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

Στα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης των εθελοντών αιμοδοτών Αμπελώνα και η 67χρονη που γέννησε το εγγόνι της

Η καθιερωμένη ετήσια γιορτή του αιμοδότη που διοργανώνει ο τοπικός εθελοντικός σύλλογος “Ελπίδα” πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Αμπελώνα παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και των φορέων και του συνόλου των εθελοντών και των οικογενειών τους.

Στην εκδήλωση όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμήθηκαν οι αιμοδότες που πήραν μέρος σε περισσότερες αιμοδοσίες, οι μεγάλοι χορηγοί του συλλόγου, αιρετοί της αυτοδιοίκησης και άτομα της τοπικής κοινωνίας, μεταξύ των οποίων και η 67χρονη αμπελωνίτισσα παρένθετη μητέρα Αναστασία Οντου που γέννησε το εγγόνι της.

Αναλυτικά τιμητική πλακέτα δόθηκε στους: Βαΐτσα Πουλιανιτη, Χαράλαμπο Κουτρούλη και Κων/νο Πετρωτό που έδωσαν περισσότερες από 50 φιάλες αίμα, στους Γιάννη Κωτσόπουλο, Μιχάλη Ζησιάδη, Δημοσθένη Τσαμπαλή, Αναστασία Ψύρρα, Απόστολο Δημάκη και Αθανάσιο Χρυσοβέργη εκλεγμένους προέδρους και δημάρχους του Αμπελώνα, Γιάννη Φλώρο και Λουκά Κατσαρό, αιρετούς νομάρχες, Κώστα Αγοραστό 1ο αιρετό περιφερειάρχη, μητροπολίτη Ιγνάτιο, π. Παναγιώτη Καλομπάτσο και π. Δημήτριο Κολοβό ως εκπροσώπους της εκκλησίας καθώς επίσης και τους μεγάλους χορηγούς του συλλόγου Μηλιώνης Α.Ε. και Φώτης Παπαγεωργίου.

Πλακέτα δόθηκε και σε τρία πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας την Αναστασία Όντου παρένθετη μητέρα, Αντώνιο Ντιντόκα αιμοδότη και δημοτικό υπάλληλο και Κώστα Τσόλα δημοσιογράφο.

Τιμητικός έπαινος δόθηκε στους 62 νέους αιμοδότες που ξεκίνησαν φέτος, σε 63 αιμοδότες που έδωσαν περισσότερες από 10 φιάλες αίμα και σε 27 αιμοδότες που έδωσαν ήδη περισσότερες από 25 φιάλες.

Στη σημερινή εκδήλωση ο πρόεδρος του συλλόγου Απ. Παπαϊωάννου έκανε έναν απολογισμό της δράσης του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης και ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Παιδής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ