ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΜΟΥΣΙΚΟΤΡΟΠΟ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Μετά το πρώτο επιτυχημένο Σαββατοκύριακο, το Φεστιβάλ «Μουσικότροπο» συνεχίζεται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 20:30 στο ΔΩΛ, με ένα εξαιρετικό κουαρτέτο το οποίο αποτελείται από τους Δημήτρη Χανδράκη και Ανδρέα Παπανικολάου στο βιολί, τη Χαρά Σειρά στη βιόλα και το Δημήτρη Τραυλό στο τσέλο.

Έκπληξη της βραδιάς θα είναι η Δόμνα Ευνουχίδου στο πιάνο, ένας άνθρωπος που παίζει καθοριστικό ρόλο στα μουσικά γίγνεσθαι της χώρας μας, ορόσημο της πιανιστικής εκτέλεσης. Θα ερμηνεύσει ένα απαιτητικό δεξιοτεχνικά και εκφραστικά κουιντέτο του Αντονιόνι Ντβόρζακ.

Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 10€, Μειωμένο  5€ (Φοιτητές, Σπουδαστές, Κάρτα Ανεργίας).

Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου, είναι αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους ηλικίας 5-11. Θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο κατασκευάζοντας μουσικά όργανα από απλά υλικά. Σ’ αυτό το παιχνίδι γνώσης θα πρωταγωνιστήσει η Μάγια Παπαγεωργίου και η Δάφνη Καρελλάκη, φέρνοντας τα παιδιά σε επαφή με τον κόσμο της μουσικής.

Αίθουσα « Ήβη Βοζαλή» Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, 1o Γκρουπ 10:00-11:30 / 2ο Γκρουπ 12:00-13:30.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητη η κράτηση μέσω της ιστοσελίδας www.mpusikotropo.gr

Παράλληλα, στο αίθριο του Ωδείου, καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, λειτουργεί έκθεση του πολυβραβευμένου φωτογράφου Ανδρέα Ζαχαράτου με τίτλο «JAZZ MOMENTS».
O Ανδρέας Ζαχαράτος προσεγγίζει την ελληνική και διεθνή τζαζ σκηνή, αιχμαλωτίζοντας στιγμές που βρίσκεται διάχυτο το συναίσθημα και ο δυναμισμός της τζαζ μουσικής. Κάθε νότα μεταφράζεται σε κλικ και κάθε ακουστικό συναίσθημα σε μία φωτογραφική σύνθεση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ