“ΤΣΙΜΠΗΣΕ” ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Σε ένα ματς για γερά νεύρα και με εμφανή τα σημάδια της διακοπής του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας Λάρισας «τσίμπησε» βαθμό στη Λευκάδα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον τοπικό Τηλυκράτη στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης και στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35’, όταν ύστερα από ωραίο συνδυασμό Παπαδόπουλου- Τσελάι ο Περιστέρης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Εμφανώς πιο αποφασισμένος στην επανάληψη ο Απόλλωνας, με το Σαχινίδη στο 71’ να σουτάρει άουτ και στο 72’ να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ στο 80’ εντυπωσιακό βολ πλανέ του Διβανέ εκτός περιοχής είχε ανάλογη τύχη!!

Η πίεση των φιλοξενούμενων αυξήθηκε με την αποβολή του Κτενά με 2η κίτρινη κάρτα και στο 88’ ο Απόλλωνας ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τ. Κυριάκου, το οποίο κέρδισε νωρίτερα ο Σαχινίδης.

Ο βαθμός της ισοπαλίας διατηρεί τους Απολλωνιστές στην 1η θέση της βαθμολογίας, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η δύσκολη συνέχεια, με τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης απέναντι στη Νίκη Βόλου να συγκεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον της ομάδας της Φιλιππούπολης.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τζελάι, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Κοντογιάννης, Περιστέρης (80′ Μπαλί), Κτενάς, Σιδέρης (65′ Γεωργάκης), Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος (75΄ Καλογερής).

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος (65′ Μηνάς), Ιορδανίδης (74′ Συράκος), Ανδρέου, Ιβανίδης (81′ Πέντα), Κυριάκος, Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Σουλίδης, Διβανές.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ