ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ “ΚΡΕΜΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣ-ΓΑΛΑ

Συνεχίζεται εν μέσω κρίσης η ανάπτυξη του ΘΕΣγάλα τόσο με καταστήματα όσο και με νέα προϊόντα. Τελευταίος νέος κωδικός η κρέμα με γεύση βανίλιας που παράγεται αποκλειστικά από φρέσκο γάλα, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη από τον Συνεταιρισμό.

Το νέο προϊόν διατίθεται σε συσκευασία 200 γραμμαρίων και αποτελεί ένα εξαιρετικό γλύκισμα για όλες τις ώρες για μικρούς και μεγάλους. Παράγεται αποκλειστικά από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού και κατά συνέπεια ακολουθεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα. Η μοναδική του γεύση και το λεπτό άρωμα βανίλιας δημιουργούν είναι υπέροχο συνδυασμό που κάνει το “ΘΕΣ κρέμα βανίλια” ασυναγώνιστο. Μια απλή δοκιμή θα πείσει και τους πλέον …απαιτητικούς ουρανίσκους!

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ιδρύθηκε το 2011 και παράγει καθημερινά 120 τόνους φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύει το 10% της εγχώριας παραγωγής. Αποτελεί τον πλέον πρότυπο Συνεταιρισμό στην Ελλάδα, που με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, που εγκατέστησε το 2013, σε πρώτη φάση στην Λάρισα, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά, απ’ευθείας στους καταναλωτές, το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του, σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα του ΘΕΣγάλα, παρασκευάζονται αποκλειστικά από το φρέσκο γάλα που παράγουν οι 100 αγελαδοτρόφοι, στις 50 φάρμες του ΘΕΣγάλα στην Θεσσαλία και την Μακεδονία. Σήμερα ο Συνεταιρισμός διαθέτει 62 καταστήματα σε τρεις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com