ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΜΟΥΤΑΦΤΣΙΣΚΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είναι και επίσημα ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός Ρ. Μουταφτσίσκι, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε το οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας.

Με εμπειρία και πολλές παραστάσεις ο μέχρι πρότινος παίκτης του Αιγινιακού, αναμένεται να βοηθήσει στην αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα, με τον 28χρονο αμυντικό να προπονείται εδώ και μέρες με τους Απολλωνιστές, ακολουθώντας μάλιστα την αποστολή στη Λευκάδα για την πρόσφατη αναμέτρηση με τον τοπικό Τηλυκράτη.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είναι και επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας (23/01) ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός Radko Mutafchiyski (Ράντκο Μουταφτσίσκι).

Το “φλερτ” με τον Mutafchiyski μετουσιώθηκε σε γάμο καθώς, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ολοκληρώθηκαν και οι διαπραγματεύσεις που έντυσαν τον πρώην άσο της Λέφσκι στα “κυανόλευκα”.

Ο Radko Mutafchiyski είναι γεννηθείς στις 11 Μαίου 1989 στην Βουλγαρία, έχει ύψος 1.90 και διακρίνεται για το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα μας.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας και ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς καλοσωρίζουν τον Radko στην “κυανόλευκη” οικογένεια και του εύχονται να είναι γερός και να συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του στόχου μας».
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση το δελτίο του Radko Mutafchiyski εκδόθηκε κανονικά και τέθηκε έτσι ήδη στην διάθεση του τεχνικού Σάκη Θεοδοσιάδη, για το ματς με την Νίκη Βόλου, την Τετάρτη (25/01, 3μμ.) στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Εξάλλου σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας rock n’ goal ο Απόλλωνας Λάρισας εξετάζει πολύ σοβαρά και την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του 21χρονου παίκτη της ΑΕΛ Ιμπραήμ Κεϊτά.

Με δεδομένη την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ να προχωρήσει σε δανεισμό του ταλαντούχου επιθετικού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αν μη τι άλλο πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση και αναμφισβήτητο ταλέντο που σίγουρα θα βοηθήσει αλλά και θα βοηθηθεί από την ομάδα της Φιλιππούπολης.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ