ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΛΟΥΝΑ

Σε δίωρο αποκλεισμό της νέας ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης αναμένεται να προχωρήσουν αύριο Τρίτη ο αγρότες που μετέχουν στο μπλόκο της Μελούνας, σύμφωνα με απόφαση που πήραν αργά το απόγευμα σήμερα κατά τη διάρκεια συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο μπλόκο.

Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει από τις 6.00 – 8.00 το βράδυ και η κυκλοφορία των οχημάτων αναμένεται να διεξαχθεί μέσω της παλιάς ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης.

Από το χώρο του μπλόκου θα περνούν μόνο έκτακτα περιστατικά καθώς επίσης και οι κτηνοτρόφοι που θα πηγαίνουν ή θα γυρίζουν από τα κοπάδια τους.

Στο Δαμάσι

Εν τω μεταξύ οι αγρότες του Δαμασίου που άρχισαν από σήμερα το απόγευμα να συγκεντρώνουν τα τρακτέρ τους στην πλατεία του χωριού κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν αργά το απόγευμα σήμερα στο Δελήχειο, αποφάσισαν να συνεχίσουν και αύριο τη συγκέντρωση των τρακτέρ στην πλατεία ώστε συντεταγμένα να κατευθυνθούν το πρωί της Τετάρτης στην είσοδο του χωριού και να ξεκινήσουν τους αποκλεισμούς στην παλιά ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης.

Με δεδομένη την κάθοδο και των αγροτών του Δαμασίου ο κλοιός αναμένεται να στενέψει, με τους αγρότες να δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους περιμένοντας ουσιαστικές απαντήσεις στα αιτήματά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ