ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗ ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Την άμεση στήριξη της τοπικής κοινωνίας ζητά μονογονεϊκή οικογένεια της Λάρισας που ζει χωρίς θέρμανση σε σπίτι στην οδό Ηπείρου με τη μητέρα άνεργη να προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια τα δύο της παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα το ένα παρακολουθεί μαθήματα στο ειδικό σχολείο Λάρισας.

Η μητέρα που επισκέφθηκε και την περιφέρεια Θεσσαλίας, κατάφερε με παρεμβάσεις του αντιπεριφερειάρχη Θ. Παιδή να εξασφαλίσει τη συνέχιση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, ενώ δεν μπόρεσε να βρει λύση στο θέμα της συνέχισης της παροχής του φυσικού αερίου αφού αδυνατεί να ανταποκριθεί σε ειδική ρύθμιση της κάνει η εταιρεία.

Την ίδια ώρα δεν μπορεί να επιπλώσει το σπίτι στο οποίο μένει με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και τα δύο της παιδιά να κοιμούνται στο πάτωμα.

Η οικογένεια έχει άμεση ανάγκη για δύο κρεβάτια, για ένα θερμαντικό σώμα και για κλινοσκεπάσματα, ενώ και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια σε έπιπλα και σκεύη είναι ευπρόσδεκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την οικογένεια στηρίζει η διεύθυνση Πρόνοιας, αλλά το βοήθηκα που δικαιούται θα μπορεί να το εισπράξει μετά το Μάρτιο.

Οσοι επιθυμούν να στηρίξουν τη φτωχή οικογένεια να επικοινωνήσουν με το τηλ. 2413 506323.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ