ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΠΛΟΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Οι πρόεδροι των Α.Σ. Αργυροπουλίου και Τυρνάβου Ν. Ρεβήσιος και Στ. Τσικριτσής

Πρωτοπόροι στις κινητοποιήσεις οι αγρότες του δήμου Τυρνάβου αφού ανοίγουν σήμερα Δευτέρα πρώτοι το χορό των μπλόκων στις εθνικές οδούς και πιο συγκεκριμένα στη Μελούνα, λίγο πριν την είσοδο του Αργυροπουλίου στη νέα ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης και στην είσοδο του  Δαμασίου στην παλιά ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης.

Ετσι σύμφωνα με το σχεδιασμό οι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά στον Τύρναβο στις 11 το πρωί στην Τούμπα και στο Αργυροπούλι στην πλατεία του χωριού επίσης στις 11 το πρωί για να ξεκινήσει λίγο αργότερα και η κίνηση προς τον κόμβο της Μελούνας.

Για τους αγρότες του Δαμασίου έχει καθοριστεί ως χώρος προσυγκέντρωσης η είσοδος του χωριού.

Εν τω μεταξύ το μπλόκο της Μελούνας αναμένεται να ενισχύσουν και αγρότες από το δήμο Ελασσόνας.

Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι από την πρώτη κιόλας ημέρα των κινητοποιήσεων να δείξουν τις διαθέσεις τους προχωρώντας σε αποκλεισμούς της νέας και της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας Κοζάνης στο ύψος της Μελούνας και του Δαμασίου αντίστοιχα.

Τους αγρότες του Τυρνάβου θα ακολουθήσουν την Τρίτη οι αγρότες του δήμου Αγιάς που θα συγκεντρωθούν στο Γερακάρι, ενώ την προγραμματισμένη για τη Δευτέρα κάθοδό τους στον κόμβο της Νίκαιας ανέβαλλαν για την Πέμπτη οι αγρότες που ανήκουν στην πανελλαδική επιτροπή μπλόκων και στις ομοσπονδίες των νομών Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ