ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΛΟΥΝΑ

Υλοποιώντας χθεσινή απόφαση της συνέλευσης τους οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο της Μελούνας προχώρησαν πριν από λίγο σε κλείσιμο της νέας εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος του μπλόκου στην είσοδο του Αργυροπουλίου.

Ο αποκλεισμός της ε.ο. θα διαρκέσει μέχρι τις 8 το βράδυ και οι αγρότες θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες τους αποκλεισμούς ενώ η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμη πιο δύσκολη τις επόμενες ημέρες αφού από αύριο θα ξεκινήσουν αποκλεισμοί και της παλιάς ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης από αγρότες του Δαμασίου που θα οδηγήσουν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης τα τρακτέρ τους στην εθνική οδό στην είσοδο του Δαμασίου.

Η αστυνομία

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, σήμερα Τρίτη (24-01-2017) από ώρα 18.00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, στο 24ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης (διασταύρωση Αργυροπουλίου) η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων και διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Κοζάνη:

Όλα τα οχήματα που κινούνται στη Νέα Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης με κατεύθυνση προς την Κοζάνη, θα εισέρχονται στην πόλη του Τυρνάβου και θα κινούνται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης προς Ελασσόνα, απ’ όπου και θα εισέρχονται ξανά στη Νέα Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης.

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λάρισα:

Όλα τα οχήματα που κινούνται στη Νέα Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης με κατεύθυνση προς τη Λάρισα, θα εκτρέπονται στην πόλη της Ελασσόνας προς την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης και θα εισέρχονται ξανά στη Νέα Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης.

Παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Λάρισας, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 2410-683190, 2410-683169, 2410-683176, 2410-741453, 24920-23333, 24930-22301.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com