ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αμεση και ιδιαίτερα ουσιαστική ήταν η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στο κάλεσμα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 24ου δημοτικού Λάρισας, για τη στήριξη της μονογονεϊκής οικογένειας που έχασε όλα τα υπάρχοντά της στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους και το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκαν ρούχα, τρόφιμα και έπιπλα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Σήμερα ο Σύλλογος γονέων βάζει ένα νέο στοίχημα αυτό της αποκατάστασης των ζημιών του σπιτιού με σκοπό η οικογένεια να στεγαστεί ξανά στον ίδιο χώρο!! Μάλιστα ήδη κάποιοι συμπολίτες έχουν ξεκινήσει εργασίες στο χώρο του καμένου σπιτιού.

Για το σκοπό αυτό ο σύλλογος καλεί όποιον επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια δίνοντας κάποια ελάχιστα χρήματα από το υστέρημά του για αυτόν το σκοπό.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

GR5501103970000039768458786, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (μητέρα των παιδιών)

Για πληροφορίες

ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ (πρόεδρος Συλλ. 24ου Δ.Σ.), τηλ.: 6974 071294.

ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Το Σάββατο 14/01/2017 στη συνοικία Χαραυγή Λάρισας κάηκε ολοσχερώς το σπίτι οικογένειας όπου ζούσαν δύο αγοράκια ηλικίας 7 και 3,5 ετών με τη μητέρα και τη γιαγιά τους. Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος να καούν όλα τα υπάρχοντα της οικογένειας (έπιπλα ρούχα κλινοσκεπάσματα ηλεκτρικός εξοπλισμός ως και οι σχολικές τσάντες των παιδιών!).

Μετά την είδηση αυτή ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του 24ου Δ.Σ. Λάρισας αφού επικοινώνησε με την ενορία της Αγ. Σοφίας και σε συνεργασία με την διευθύντρια  και το σύλλογο διδασκόντων κινητοποιήθηκαν και με ανακοινώσεις στα ΜΜΕ κατάφεραν χάρη στη μεγάλη διάθεση για προσφορά των συνανθρώπων μας να εξασφαλίσουν ρούχα τρόφιμα και έπιπλα σε χρόνο ΡΕΚΟΡ!!!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ