ΖΗΤΗΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Κ. ΜΠΑΡΓΙΩΤΑ Η Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Ή άνευ όρων παράδοση στους δανειστές ή πρόωρη προσφυγή στις κάλπες», ήταν μαθαίνουμε το ρεζουμέ της τοποθέτησης της βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρώην υπουργού και υπεύθυνης των τομέων Υγείας, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Εύης Χριστοφιλοπούλου, που βρέθηκε την Τρίτη στη Λάρισα.

Για θέματα υγείας η εκδήλωση, «αποκλεισμένο» παραδοσιακά το paidis.com και οι αναγνώστες του, αν και όπως μαθαίνουμε περισσότερο ασχολήθηκαν με την παρουσία του Κ. Μπαργιώτα στην εκδήλωση ορισμένοι παρά με τα λεγόμενά της.

Στις υπόλοιπες παρουσίες λίγοι και καλοί, Κ. Καραμπάτσας, Β. Έξαρχος, αλλά και Θ. Ψύρρας, Κ. Κόσσυβα και Γ. Αδαμόπουλος ανάμεσα στο ακροατήριο. Απ’ όλα είχε ο «συμπαραταξιακός» μπαχτσές.

Όσο για το έρμο το ΕΣΥ, θεσμός που πιστώνεται σίγουρα στα «συν» του ΠΑΣΟΚ, είναι χρέος του κόμματος να αναδιαρθρωθεί μπλα, μπλα, μπλα….

Υ.Γ. Ειδική αναφορά και στη σελίδα της βουλευτού για την παρουσία Μπαργιώτα στην εκδήλωση, με τη σχετική φωτογραφία να τα λέει όλα για το βουλευτή Λάρισας του «Ποταμιού»!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ