Ο Ν. ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΚΑΙ Η Μ. ΚΑΛΟΥΔΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Επιβιβάστηκαν στο ίδιο βαγόνι πριν δύο χρόνια. Μόνες τους αποσκευές, η αλήθεια, το συναίσθημα και η επιθυμία για επικοινωνία με το ακροατήριο τους.

Τον περασμένο χειμώνα μέτρησαν περισσότερους από 35 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και η ‘αμαξοστοιχία’ τους φιλοξένησε περισσοτέρους από 5.000 νέους φίλους.

Κάθε νέα τους στάση γίνεται αφορμή, τόσο για τους ίδιους όσο και για το ακροατήριο, να συναισθανθούν, να συγκινηθούν αλλά και να χαμογελάσουν.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του ολοκληρωμένου album του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) “7 + ΤΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ”, με συμμετοχές γνωστών καλλιτεχνών, ο τραγουδοποιός συνεχίζει να κάνει αίσθηση με την αμεσότητα των στίχων του καθώς και με την μοναδική αφηγηματική ερμηνεία του, που τον έχουν κατατάξει στους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του.

Όσο για τη Μαρία Καλούδη, βρίσκει πάντα τον τρόπο να αγγίζει την καρδιά του κοινού και με τις ερμηνείες της να συντονίζεται με τον παλμό του. Η τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Για πόσο ακόμα;», σε στίχους και μουσική του Νικόλα Λειβαδίτη(nL), μαρτυρά πως το βαγόνι τους βρίσκεται πάνω σε ράγες χωρίς τερματικό σταθμό.

Αυτό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου πάντως, σκέφτονται να κάνουν μια στάση στο Αναψυκτήριο, στον Τύρναβο στις 10 το βράδυ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ