ΣΟΚ: ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!

Την ώρα που εκπαιδευτικοί της Λάρισας, του Τυρνάβου και της Ελασσόνας σπεύδουν σε σεμινάρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και θέματα προσφύγων στοχεύοντας στην όσο το δυνατό καλύτερη κατάρτισή τους προκειμένου να προσφέρουν τη γνώση τους στα προσφυγόπουλα, κάποιοι επιμένουν με αναρτήσεις και επιστολές να δυναμιτίζουν το κλίμα στην πόλη.

Με το μανδύα της «έκδηλης ανησυχίας», μακριά από δράσεις αλληλεγγύης και ανθρωπισμού και με τοποθετήσεις του τύπου «τα παιδιά των λαθροπιθήκων» (!), που αν μη τι άλλο άπτονται εισαγγελικής παρέμβασης, επιμένουν να «λερώνουν» με το ρατσιστικό τους μίσος τόσο την πόλη όσο και τις ψυχές των ίδιων των παιδιών τους.

«Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους» ορισμένοι για την αντιμετώπισή τους από τη συντριπτική πλειοψηφία της λαρισινής κοινωνίας, για ένα θέμα που δείχνει να παίρνει πανελλαδικές διαστάσεις, την ώρα που η «αθώα» σελίδα τους στο f/b φιλοξενεί σχόλια και φωτογραφίες σαν αυτή που δημοσιεύουμε!

«Πες γεια στον καινούργιο συμμαθητή των παιδιών σου», σημειώνεται στο σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία, με τα σχετικά «κοσμητικά» να συνοδεύουν την επίμαχη ανάρτηση.

Εικόνες από ένα μέλλον που απευχόμαστε, με τα παιδικά χέρια και κυρίως την παιδική ψυχή ποτισμένα φόβο, αίμα και μίσος και μια φωτογραφία που προφανώς ο «κύριος» που την ανέβασε και οι «κύριοι» που επιμένουν να τη φιλοξενούν στη σελίδα τους γενικόλογα και χυδαία καλλιεργεί κλίμα, καλώντας μάλιστα τους γονείς σε… επαγρύπνηση με την εμφάνιση των προσφυγόπουλων στο 26ο Δημοτικό Σχολείο!

Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει, εμετός…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ