ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αγροτών Θεριζοαλωνιστών Ν. Λάρισας  πραγματοποίησε ο  Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο των θεριζοαλωνιστών και κυρίως η υποχρεωτική τοποθέτηση ταχογράφου στα συνοδευτικά οχήματα, που τους αναγκάζει να έχουν τρείς οδηγούς ανά συνοδευτικό όχημα. Οι θεριζοαλωνιστές επιθυμούν να δοθεί η παράταση τοποθέτησης ABS και στα Χύδην ΑΜ οχήματα ως το 2020 που δόθηκε στα ογκομετρικά, καθώς επίσης, οι οδηγοί συνοδευτικών οχημάτων να μην χρειάζεται να έχουν δύο άδειες οδήγησης (τύπου Α’ Ελκυστήρα και Γ’ Επαγγελματικό).

Ο Υφυπουργός κ.Κόκκαλης, δήλωσε ότι: «Ακούμε με προσοχή όλα τα αιτήματα των επιμέρους επαγγελματικών ομάδων και δίνουμε λύσεις, δίκαιες και ορθολογικές, εκεί που μπορούμε. Για μας δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα προβλήματα. Υπάρχει όμως η διάθεση να ακούσουμε, να εξετάσουμε και να δώσουμε οριστικές απαντήσεις σε θέματα που ταλανίζουν τους συμπολίτες μας. Θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά πως ο πρωτογενής τομέας είναι για την κυβέρνηση μας η αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της χώρας για ανάπτυξη και ευημερία”.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι κ. κ. Νικόλαος Καρυπίδης, πρόεδρος Συλλόγου Αγροτών Θεριζοαλωνιστών Λάρισας, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και ο Θωμάς Παπαστεργίου, μέλος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com