ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ!!!

Τον δικό της “Γολγοθά” ανεβαίνει μία συνταξιούχος από τον Αμπελώνα η οποία έχει καταθέσει στον ΟΑΕΕ στη Λάρισα τα χαρτιά της για συνταξιοδότηση πριν από σχεδόν δύο χρόνια και μέχρι σήμερα κανείς δεν είναι σε θεση να της πει πότε θα πάρει έστω και κάτι από τη σύνταξή της.

Η κ. Μαίρη, τα στοιχεία της στη διάθεση του paidis.com, κατέθεσε όλα της τα χαρτιά στα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Λάρισα στις 14 Ιουνίου του 2015 και από τότε περιμένει χωρίς κάποια ουσιαστική απάντηση, αφού ο ένας τη στέλνει στον άλλο και μάλιστα όπως καταγγέλλει κάποιοι στην Αθήνα της έκλεισαν το τηλέφωνο στα μούτρα.

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη ενημέρωση που είχε η κ. Μαίρη ήταν ότι ο φάκελός της έφυγε από τη Λάρισα για την Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου του 2015 και έκτοτε βρίσκεται στοιβαγμένος μαζί με άλλους φακέλους σε κάποιο γραφείο στα κεντρικά του οργανισμού.

Κάνοντας το λάθος να επικοινωνήσει πριν από λίγες ημέρες με υπάλληλο του ΟΑΕΕ στην Αθήνα πήρε την απάντηση ότι ο φάκελός της έφτασε στον ίδιο τον Φεβρουάριο του 2016 (έκανε δηλαδή 4 μήνες να πάει από γραφείο σε γραφείο στην ίδια υπηρεσία) και επειδή θεωρείται πρόσφατος δεν μπορεί να ασχοληθεί με την υπόθεσή της. Μάλιστασεμια προσπάθεια να του εξηγήσει ότι περιμένει σχεδόν 20 μήνες και ότι δεν γνωρίζει πότε θα πάρει σύνταξη της έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα αφήνοντάς την με την πικρία της άσχημης αντιμετώπισης που είχε.

Δικαολογημένα η κ. Μαίρη αναρωτιέται πώς θα ζήσει, όταν για το εισόδημα ύψους 11.000 ευρώ περίπου το 2015 πλήρωσε φόρους στο κράτος μέσα στο 2016 5.500 €.

Αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία λέμε εμείς αναδεικνύοντας και καυτηριάζοντας την τεράστια καθυστέρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ