ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΚΟΜΠΕΛΗΣ

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τυρναβίτης ποδοσφαιριστής Στέλιος Κοκόμπελης που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Νίκη Τυρνάβου, στη συνέχεια έπαιξε στον Τύρναβο 2005, σε ομάδες της Κομοτηνής όσο σπούδαζε αλλά και σε ομάδες του νομού μέχρι πέρυσι.

Πρόκειται για μία ακόμη μετεγγραφή τυρναβίτη ποδοσφαιριστή στο πλαίσιο της προσπάθειας της διοίκησης να ενσωματώσει στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους τυρναβίτες παίκτες και να στήσει μια αξιόμαχη ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και θα βάλει τις βάσεις για μια καλύτερη πορεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Εν τω μεταξύ μετά τη σχεδόν ενός μήνα διακοπή του πρωταθλήματος το Σάββατο η ομάδα του Τυρνάβου υποδέχεται τη Λάρισα 2012 στην πρεμιέρα του 2ου γύρου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα και ο προπονητής Χρ. Λόλλας έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Παίκτες προπονητές και διοίκηση καλούν τους φιλάθλους να βρεθούν το Σάββατο κοντά στην ομάδα για να την ενισχύσουν και να τη βοηθήσουν να ξεκινήσει νικηφόρα τις επίσημες υποχρεώσεις της τη νέα χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ