ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο καβγάς που ξέσπασε μεταξύ δύο ενήλικων μαθητριών σε σχολείο δήμου του νομού Λάρισας, οδήγησε στον ξυλοδαρμό της μίας από το φίλο της άλλης που αν και εξωσχολικός μπήκε στο χώρο του σχολείου και την προπηλάκισε.

Ολα συνέβησαν χθες το πρωί όταν οι δύο μαθήτριες μάλωσαν για θέμα που αφορούσε μία σχολική εκδρομή και άρχισαν να ανταλλάσσουν ύβρεις, ενώ οι συμμαθητές τους και οι καθηγητές μπήκαν στη μέση και σταμάτησαν τον καβγά.

Και ενώ εκεί που πίστευαν όλοι ότι τα πνεύματα ηρέμησαν η μία από τις δυο μαθήτριες ειδοποίησε τον εξωσχολικό φίλο της ο οποίος ήρθε στο σχολείο, μπήκε άγνωστο πως στο προαύλιο και ζήτησε το λόγο από την άλλη μαθήτρια ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να τραυματιστεί στο χέρι.

Στο σχολείο σήμανε συναγερμός, ο εξωσχολικός έσπευσε να εξαφανιστεί ενώ ο διευθυντής του σχολείου απευθύνθηκε στην αστυνομία καταγγέλλοντας το συμβάν και ζητώντας την τιμωρία του δράστη κάνοντας λόγο για αυτεπάγγελτη δίωξη του δράστη που παραβίασε σχολικό χώρο.

φωτο αρχείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ