ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Ετοιμάζονται συμβολικοί αποκλεισμοί της ε.ο. αύριο στη Νίκαια ενώ συνεχίζεται το δίωρο κλείσιμο του δρόμου σε Μελούνα και Δαμάσι

Αποφασισμένοι να κάνουν όσο το δυνατό πιο αισθητή την παρουσία τους στα μπλόκα εμφανίστηκαν σήμερα οι αγρότες στη Νίκαια οι οποίοι κατά τη διάρκεια σύντομης συνέλευσης αποφάσισαν να προχωρήσουν αύριο Σάββατο το απόγευμα σε αποκλεισμό του άξονα ΠΑΘΕ και στα δύο ρεύματα καταλαμβάνοντας με πεζοί το οδόστρωμα.

Του κλεισίματος θα προηγηθεί συνέλευση κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκτιμηθεί η συμμετοχή στον αγώνα, οι κινήσεις άλλων αγροτών που πρόκειται να ενισχύσουν την κινητοποίηση, οι κινήσεις άλλων αγροτών σε όλη τη χώρα και φυσικά θα γίνει προσπάθεια συντονισμού του αγώνα με άλλα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα και συμφωνούν με το διεκδικητικό πλαίσιο της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων.

Σε Μελούνα – Δαμάσι

Εν τω μεταξύ σήμερα Παρασκευή υπήρξε δίωρος αποκλεισμός της π.ε. Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος του Δαμασίουκαι στη συνέχεια δίωρος αποκλεισμός της νέας ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος του Αργυροπουλίου. Οι αποκλεισμοί αναμένεται να συνεχιστούν και αύριο Σάββατο, ενώ καθημερινά τα μπλόκα ενισχύονται με νέα τρακτέρ. Μάλιστα αύριο στη Μελούνα θα έλθουν τρακτέρ από τη δημοτική ενότητα Σαρανταπόρου του δήμουΕλασσόνας.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ