Η ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση κοπής πίτας για την παράταξη “Ανθρώπινη Πόλη” πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Λάρισα, με τον επικεφαλής της Εκτ.Νασιώκα, να κάνει λόγο για την αναγκαιότητα μιας εναλλακτικής πρότασης η οποία, όπως υποστήριξε, θα βγάλει το δήμο από τη στασιμότητα. Αναλυτικά ο κ. Νασιώκας, που ξεκαθάρισε ότι η παράταξη ήλθε για να μείνει ανέφερε: 

«Η πόλη μας  έχει ανάγκη από μία πραγματικά εναλλακτική πρόταση απέναντι στη σημερινή στασιμότητα , αν όχι οπισθοδρόμηση, στα δημοτικά μας πράγματα» .Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της «Ανθρώπινης Πόλης» κ.  Έκτορας Νασιώκας στην εκδήλωση της παράταξης  για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Η «Ανθρώπινη Πόλη» είναι μια απολύτως ανεξάρτητη δημοτική παράταξη. Ιδρύθηκε πριν τρία χρόνια για να συμβάλλει στη δημιουργία μιας άλλης λογικής στην αντιμετώπιση των τοπικών θεμάτων. Ο τίτλος της υποδηλώνει με έμφαση τον έντονο κοινωνικό της χαρακτήρα.

Η δική μας αντίληψη και πρακτική  στηρίχτηκε  σε έναν καθαρό , ορθολογικό προγραμματικό λόγο για τη Λάρισα που οραματιζόμαστε. Επενδύσαμε στην καλή, στη  δημιουργική πτυχή του λαού μας. Στην υπευθυνότητα  την αλληλεγγύη , την ανάληψη κάθε προσωπικής και συλλογικής ευθύνης και προπαντός στην αποτελεσματικότητα. Έτσι κηρύξαμε τον πόλεμο στο λαϊκισμό και αντιπαλέψαμε με συνέπεια  πρακτικές που κρατούν  την κοινωνία καθηλωμένη  στο χθες.

Σήμερα επιβεβαιώνουμε  αυτή την πορεία μας και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά. Όλοι πλέον γνωρίζουν πως η «Ανθρώπινη Πόλη» ήρθε για να μείνει. Θα είναι παρούσα στις εξελίξεις.

Η «Ανθρώπινη Πόλη» θα  προσπαθήσει να  συν- διαμορφώσει  με όσους εμφορούνται με τις ίδιες με εμάς ανησυχίες για την πόλη μας αλλά και έχουν  τις ίδιες αρχές και αξίες , αυτή την πρόταση που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ