ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ”

Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ: Είμαστε παρών, συνεχίζουμε

Σαφέστατο μήνυμα πως η παράταξη “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ” είναι παρούσα, με λόγο και προτάσεις και ενεργή στα δημοτικά τεκταινόμενα του δήμου Τεμπών, έδωσε το βράδυ της Παρασκευής 27-1-2017 ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών Γιώργος  Μανώλης.

Μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών της παράταξης του “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ” στη καφετέρια του Γιάννη Παπαγεωργίου στον Πυργετό τόνισε ότι η αποψινή συνάντηση σηματοδοτεί ότι ο συνδυασμό μας είναι παρών, είμαστε εδώ, είμαστε ενωμένοι, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε για το καλό των δημοτών μας.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Πυργετού πατέρας Αλέξανδρος.

Ο κ. Μανώλης αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία, δύναμη και οικογενειακή ευτυχία στα στελέχη και τους φίλους της παράταξής του, στη συνέχεια  ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συνδυασμού και συνέχισε αναφέροντας.

«Η παρουσία σας απόψε δίνει δύναμη στο συνδυασμό μας για να συνεχίσει το δύσκολο ρόλο της αντιπολίτευσης. Τα δυόμιση χρόνια που πέρασαν κάναμε πολλά βήματα μπροστά, γίναμε ποιο έμπειρη σε πολλά και μία σκέψη υπάρχει στο μυαλό το δικό μου, των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και θέλω να πιστεύω και σε όλους εσάς, πως θα κάνουμε το συνδυασμό μας πιο δυνατό, πιο σύγχρονο, πιο ανανεωμένο, πιο αξιόπιστο. Για να μπορέσουμε να βάλουμε το δήμο μας σε ένα σωστό δρόμο.

Ως επικεφαλής αυτής της παράταξης αυτό το όραμα υπηρετώ. Να κάνουμε το δήμο μας πιο δυνατό, να του δώσουμε την αξία που του αρμόζει, να κάνουμε την καθημερινότητα των κατοίκων μας καλύτερη.

Όλοι μαζί, μένοντας μονιασμένοι, να  είστε σίγουροι ότι θα είμαστε η αυριανή δημοτική Αρχή. Από όλους όσοι ακόμα δυσπιστούν απέναντι μας, ζητώ απλώς να μας ακούσουν. Να ακούσουν τις θέσεις μας, να συζητήσουν μαζί μας. Είμαι βέβαιος πως θα διαπιστώσουν ότι είμαστε ένας συνδυασμός, με σχέδιο, υπευθυνότητα και αυτοπεποίθηση, που μόνιμη και σταθερή προτεραιότητά μας είναι τα συμφέροντα και τα όνειρα των κατοίκων του δήμου μας.

Βέβαια όλα αυτά για να τα πετύχουμε θέλουν διαρκή αγώνα και αυτό κάνουμε αυτά τα δυόμιση χρόνια θητείας μας στο δημοτικό συμβούλιο, είμαστε παρών σε όλες τις εξελίξεις, με παρουσία, με εγρήγορση, με προτάσεις».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο οποίος και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ