ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δήλωση του Γ. Κατσιαντώνη που χαρακτηρίζει ακυβέρνητο καράβι τη χώρα…

Σε ρυθμούς σκληρού ροκ…χορεύουν πλέον οι δανειστές την κυβέρνηση αφού απαιτούν όσα δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός να μην πράξει….Νέα μέτρα!!

Από τη μία το Eurogroup όπως αναμέναμε και φωνάζαμε από καιρό βάζει τη θηλιά στην κυβέρνηση για νέες μειώσεις σε μισθούς σε συντάξεις αλλά και τη μείωση του αφορολόγητου για να κλείσει η αξιολόγηση και από την άλλη η Ελλάδα λέει ΄΄οτι πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή χωρίς τη θεσμοθέτηση προληπτικών μέτρων. Ποια είναι η χρυσή τομή κ. Πρωθυπουργέ; Μήπως θα οδηγήσετε πάλι τη χώρα σε εκλογές βουλιάζοντας τη χώρα ακόμη περισσότερο; Η μήπως θα υποχωρήσετε για μία ακόμη φορά δίνοντας τη χαριστική βολή στους Έλληνες αφού το μόνο που έμεινε για να κόψετε είναι η αναπνοή τους;

Η πολιτική ασυνεννοησία και οι εγωισμοί της κυβέρνησης και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί τροχοπέδη στην ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων της χώρας.Αντί να συμφωνήσουν για να βγει η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο με το να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση “αναίμακτα” , καθένας κρατεί τα ίδια συμφέροντα ως πρωτεύοντα με προφανές το ενδεχόμενο να οδηγηθεί ο λαός σε συνθήκες εξέγερσης….

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ