ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ Η ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

Μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου που επιτρέπει στους καταναλωτές να μποϊκοτάρουν όλες τις εταιρείες συμφερόντων του Ντόναλντ Τραμπ δημιούργησε η οργάνωση «Δημοκρατική Συμμαχία κατά του Ντόναλντ Τραμπ» σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας Le Soir.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δημιουργοί της εφαρμογής συμπεριέλαβαν στη βάση δεδομένων τους 250 επιχειρήσεις που ανήκουν στον Αμερικάνο δισεκατομμυριούχο.

Στόχος είναι να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή τους στα πρόσφατα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση Τραμπ για την απαγόρευση της εισόδου στις ΗΠΑ των πολιτών επτά μουσουλμανικών χωρών. Μεταξύ των εταιρειών του καταλόγου βρίσκονται πολλά καζίνο, πανεπιστήμια, καθώς και εταιρείες που υποστήριξαν τον δισεκατομμυριούχο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, όπως η Johnson & Johnson, αλλά και η PayPal.

Σύμφωνα με την οργάνωση, οι 250 εταιρείες που περιλαμβάνονται στην αίτηση είναι «μόνο η κορυφή του παγόβουνου», καθώς ο Ντ. Τραμπ έχει συμφέροντα σε περισσότερες από 1.500 εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ