ΛΙΓΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΥΡΤΩΝΗ

από την έναρξη της κινητοποίησης την Τρίτη

Κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον της κινητοποίησης, ενώ γίνεται προσπάθεια να μετακινηθούν και τα τρακτέρ που συγκεντρώθηκαν στη Ραχούλα

Μικρή είναι μέχρι αυτή την ώρα η ανταπόκριση των αγροτών από τις περιοχές των δήμων Κιλελέρ, Λάρισας Αγιάς και Τυρνάβου στο κάλεσμα για τη δημιουργία νέου μπλόκου αρχικά στη Γυρτώνη και αργότερα πιθανότατα στα Τέμπη, αφού λίγα είναι τα τρακτέρ που βρέθηκαν σήμερα στηνΠλατύκαμπο και ακόμη λιγότερα αυτά που έφτασαν στη γέφυρα της Γυρτώνης.

Η μικρή συμμετοχή έχει προβληματίσει έντονα τους διοργανωτές της κινητοποίησης που πραγματοποιούν σύσκεψη στη Γυρτώνη με στόχο να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Εκείνο που όλα δείχνουν ότι προκρίνεται είναι η συνέχιση της προσπάθειας ώστε να βγουν περισσότερα τρακτέρ στα δύο σημεία, ενώ ξεκίνησε διαβούλευση και με τους αγρότες που έβγαλαν τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Ραχούλας ώστε να μετακινηθούν και αυτοί προς τη Γυρτώνη.

Πάντως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθειας οι αγρότες από τον Πλατύκαμπο δείχνουν αποφασισμένοι να φέρουν τα τρακτέρ τους στη Γυρτώνη πιθανά την πέμπτη και από εκεί μαζί με τους συναδέλφους τους να μετακινηθούν στα Τέμπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χαμηλή συμμετοχή αναζωπύρωσε κόντρες που υπήρχαν και πέρυσι στο μπλόκο των Τεμπών με κάποια από τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής να κατηγορούν ευθέως συγκεκριμένους συνδικαλιστές για μποϊκοτάζ του αγώνα. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν να υπήρξε και άγριος καβγάς μεταξύ των δύο πλευρών χθες το βράδυ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ