ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου θα συνέλθει σε Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 (ΦΕΚ 114/Α΄/08-06-2006) «Κύρωση του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων», με θέμα ημερήσιας διάταξης :

«Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου, για την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του Προγράμματος Δημοτικής Δράσης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνεδρίαση εχουν το δικαίωμα να παρέμβουν πέραν από τους επικεφαλής και τους δημορικούς συμβούλους και οι πολίτες για ερωτήσεις ή και προτάσεις προς τη δημοτική αρχή.

Εν τω μεταξύ από τη σημερινή συνεδρίαση για τον απολογισμό θα απουσιάσει η παράταξη “Δράση Πολιτών”, αφού σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής της στο paidis.com η παράταξη δεν θέλει να νομιμοποιήσει την ενέργεια της δημοτικής αρχής να κάνει απολογισμό ύστερα από 2,5 περίπου χρόνια θητείας.

Αντίθετα παρόντες στον απολογισμό θα είναι οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και η παράταξη της πρώην δημάρχου κ. Ψύρρα. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη τί θα πράξει η παράταξη του πρώην δημάρχου κ. Μαλάκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ